Aproape 70.000 de țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii de frontieră constănțeni

99
Aproape 70.000 de țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii de frontieră constănțeni - aproapetigari-1392968272.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au ridicat în vederea confiscării 69.800 de țigarete de contrabandă, transportate, în municipiul Constanța, de un cetățean român cu un autoturism marca Renault. 


Polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Constanța au oprit ieri seară, în jurul orei 23.45, pentru control, un autoturism marca Renault Kangoo Express condus de un constănțean în vârstă de 40 ani. 


În urma controlului autoturismului au fost descoperite 69.800 de țigarete marca Ashima, de proveniență magazin duty free, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență.


Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de țigarete, în valoare de aproximativ 34.900 lei, iar autoturismul, evaluat la 2.000 euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.


Bărbatul s-a ales și cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă, prin "deținere, transport și comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă", și evaziune fiscală, prin "deținerea în afara antrepozitului fiscal a unei cantități de produse accizabile suspuse marcării, nemarcate și marcate necorespunzător peste limita a 10.000 țigarete".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3592 secunde