Antonescu: Am o părere proastă despre declarația lui Ponta; Mi-e clar că stăm degeaba până luni

102
2
Antonescu: Am o părere proastă despre declarația lui Ponta; Mi-e clar că stăm degeaba până luni - discutiepontaantonesculaparlamen-1392967469.jpg

Articole recomandate

Președintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat joi că are o părere "proastă" despre declarația premierului privind candidatura sa la prezidențiale, punctând că îi este clar că se stă degeaba până luni în ceea ce privește Guvernul, decizia lui Victor Ponta și a PSD fiind de a închide existența USL, notează Agerpres.


"Cunosc declarația. (...) Am o părere proastă. E o declarație în dulcele stil Ponta în care de fapt se insinuează lucruri și nu se spune ceea ce este de spus. Pot să existe două explicații pentru declarațiile de azi, fie, și nu sunt deloc ironic, să ne ne gândim — aceasta este varianta benignă — că era totuși o celebrare, o sărbătoare, poate și euforie și a fost o vorbă în acest context la ieșirea de la un chef și ca atare să o dăm la o parte, fără să ne supărăm, sau ceea ce mă tem că este cazul în ai mare măsură o declarație pentru mine foarte clară că stăm degeaba până luni, că decizia dl Ponta și a partidului pe care îl conduce, în orice caz a domniei sale, este aceea de a închide episodul și existența USL, dar că așa cum spuneam apropo de stil fără să aibă tăria și să spună acest lucru 'Domne m-am hotărât, am ales, am terminat, eu merg mai departe, cu ăștia nu mai am ce vorbi' se aruncă vina, se găsește scuza și se minte", a spus Antonescu, la Realitatea Tv. 


Comentează știrea

Bașpunar
22 februarie 2014
Ipocrizie si minciuna baronilor PSD ...

Să nu fim ipocriți, gata cu minciuna! Descinși la București din feudele lor, baronii PSD au încuviințat ruperea USL pe 20 februarie 2014, când au sărbătorit cei patru ani de șefie a lui Victor Ponta. Victor-Viorel Ponta - "dottore" PSD a încălcat și încalcă sistematic toate acordurile și uneltește în modul cel mai mârșav și mincinos pentru marginalizarea PNL. Tactică elaborată și țîfne personale cu unicul scop de scoaterea PNL de la guvernare. Victor-Viorel Ponta - "dottore" și Daniel Constantin, pârâciosul zootehnist care vrea să fie vicepremier, să citească și să înțeleagă, in spiritul și litera lor, Constituția României și Legea nr. 90/2001 privind organizarea si funcționarea Guvernului Romaniei si a ministerelor. Cate puncte cardinale tot atația vice-premieri? Dacă o să vrea PSD și Victor-Viorel Ponta - "dottore" să facă un guvern format numai din vice-premieri? PSD și Victor-Viorel Ponta să nu uite niciodată ca au mai avut un Vodă, chiar mentorul lui, care a sfârșit prost ... USL a fost fondată de către liderii Crin Antonescu (PNL) și Victor Ponta (PSD) în februarie 2011. Partidul Conservator (PC) s-au alăturat ulterior noii alianțe. În 2012, Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) a format cu PSD Alianța de Centru-Stânga (ACS) și s-a alăturat USL. Art. 16 alin. (2) din Constituția României prevede: "Nimeni nu este mai presus de lege". Mircea Geoană a devenit eternul chiriaș la stat. Premierul Victor-Viorel Ponta - "dottore" PSD i-a întins o mână de ajutor, ridicându-l la rang de "înalt reprezentant" al prim-ministrului. Chiar dacă Victor-Viorel Ponta - "dottore" PSD- se laudă că funcția e doar onorifică și nici măcar nu este remunerată, noul post îi permite lui Geoană să rămână liniștit, cu familia, în vila de 246 metri pătrați din centrul Capitalei. Mai mult, chiria, de peste 3.000 de euro, va fi decontată de stat (din banii contribuabililor). P.S.D. lui Victor-Viorel Ponta e tot mai intrigant direct sau indirect prin marioneta P.C. (prostituații perpetui) și tot bagă bățul prin gardul P.N.L.! Cât ne mai prostiți, domnilor de la P.S.D. și P.C.? Of, eu cred că miza reală, pentru inginerul zootehnist Daniel Constantin, este să-i servească umil și obedient pe Dan Voiculescu și Victor-Viorel Ponta, pe bune! Traseiștii politici = prostituații politici. Să vă fie rușine!

hermes birkin fake
10 mai 2014
hermes birkin fake

hermes bearn wallet uk Stiri Politică : Antonescu: Am o părere proastă despre declara?ia lui Ponta; Mi-e clar că stăm degeaba până luni | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes birkin fake http://moneslaw.com/brand.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8149 secunde