Concurs Aproape 80 de deținuți de la Poarta Albă vor primi învoiri de Paști

266

Articole de la același autor

Aproape 80 de deținuți, de la Penitenciarul de Maximă Siguranță Poarta Albă, vor putea părăsi închisoarea pentru a petrece sărbătorile de Paște alături de familie.
Purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Gabriel Botezan, a declarat, ieri, că, în perioada Sărbătorilor Pascale, conducerea instituției a aprobat un număr de 79 de permisiuni de părăsire a penitenciarului, pentru persoanele private de libertate care au dat dovadă de un comportament adecvat.
Astfel, 40 persoane private de libertate vor putea fi alături de familie pentru 24 de ore în data de 27 aprilie, iar alți 39 de deținuți vor avea permisiunea de a pleca pentru trei și cinci zile, de pe 25 aprilie.
Pentru deținuții de la Poarta Albă și de la secția exterioară de la Valu lui Traian au fost pregătite și o serie de activități pentru perioada sărbătorilor de Paști.
Astfel, un grup de 17 deținuți s-au aflat, ieri, la căminul de bătrâni de la Poarta Albă și, ulterior, la Arhiepiscopia Tomisului, pentru a susține piesa de teatru "Noaptea de înviere" .
Astăzi, Fundația "Stânca Veacurilor" va prezenta un program de Paști pentru deținuții de la secția exterioară Valu lui Traian, iar mâine, Sfânta Liturghie va fi oficiată de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9615 secunde