Aproape o mie de polițiști s-au aflat, în week-end, pe străzile Constanței. Vezi ce au găsit

171
Aproape o mie de polițiști s-au aflat, în week-end, pe străzile Constanței. Vezi ce au găsit - politia21356654878-1358688330.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au organizat, în perioada 17 - 20 ianuarie, o amplă acțiune pentru creșterea nivelului de siguranță al populației și pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale.

 Aproape 1.000 de polițiști s-au aflat, în aceste zile, în stradă, atât în municipiul Constanța, cât și în alte localități din județ și au surprins zeci de persoane care au încălcat legea.


Potrivit unei statistici realizate de Poliția Constanța, "au fost constatate 93 de infracțiuni de natură judiciară, economico-financiară, la regimul circulației, la regimul armelor și munițiilor, de natură silvică". Totodată, au fost organizate 36 de flagrante și au fost depistate 3 mașini furate.


De asemenea, ca urmare a acțiunilor, polițiștii constănțeni au aplicat un număr de 1.137 sancțiuni contravenționale, de peste 269. 000 lei, fiind reținute de polițiștii rutieri 30 de permise de conducere și 34 de certificate de înmatriculare.
 
Cele mai reprezentative exemple pentru această perioadă sunt:

Polițiștii din Cernavodă l-au identificat pe V. I., de 16 ani, pe M. DANIEL-VALERIAN, de 20 ani și pe L. DAN-IONUȚ, de 19 ani, toți din Cernavodă, care sunt autorii unui furt dintr-o locuință din Cernavodă, comis în noaptea de 15/16.01.2013. Față de cei trei s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introduși în arestul I.P.J. Constanța, urmând a fi prezentați Judecătoriei Medgidia, cu propunere de arestare preventivă.
      
 P. COSTINEL, de 42 ani și M. FLORIN, de 35 ani sunt cercetați în stare de libertate de către Serviciul Rutier Constanța, pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, cu o îmbibație alcoolică peste limita legală; F. BOGDAN, de 30 ani, este cercetat întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule; Ș. BEIGEAN, de 35 ani și C. ANGHELINA de 37 ani sunt cercetați pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

D. GEORGE, de 21 ani, R. CRISTIAN ADRIAN, de 23 ani, M. ANDREI, de 19 ani și Ș. MIRCEA IONEL, de 40 ani sunt cercetați de către polițiștii constănțeni în stare de liberate întrucât în autoturismele cu care circulau au fost găsite arme albe și bâte de lemn.

Polițiștii Biroului de Poliției al stațiunii Mamaia au depistat în stațiune, pe S. COSMIN, de 25 ani, din Constanța, care cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că figurează în evidențele poliției cu mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Constanța, fiind condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Cel în cauză a fost depusă în arestul I.P.J. Constanța.

Lucrătorii Secției 3 Poliție, au depistat în Constanța, pe M. ARNĂUT, de 19 ani, din Constanța, care cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că figurează în evidențele poliției cu mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Curtea de Apel Constanța, fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Cel în cauză a fost depusă în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Constanța.

Lucrătorii Secției 4 Poliție au depistat în municipiul Constanța, pe A. GHEORGHE, de 30 ani, din localitate Cuza Vodă, care în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că pe numele său a fost emis mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Constanța, fiind condamnat la 2 ani de închisoare în regim de detenție. Susnumitul a fost depus în arestul I.P.J. Constanța. 

Lucrătorii Secției 4 Poliție au depistat în Constanța pe S. SAMET, de 19 ani, din Constanța, care în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Constanța, fiind condamnat la 2 ani de închisoare în regim de detenție, acesta fiind depus în arestul I.P.J. Constanța. 

Lucrătorii Secției 2 Poliție Rurala Mihail Kogălniceanu cercetează în stare de libertate pe A. FLORENTIN, de 28 ani, din Beidaud, județul Tulcea, care în noaptea de 19/20.01.2013, a condus un autoturism înmatriculat în Bulgaria, fără permis de conducere, sub influența băuturilor alcoolice, iar pentru oprirea acestuia s-a folosit armamentul din dotare în mod regulamentar, nicio persoană nefiind vătămată.

Lucrătorii Serviciului A.E.S.P. cercetează în stare de libertate pe D. GEORGE CĂTĂLIN, de 23 ani, din Constanța, care a fost depistat deținând fără drept un pistol neletal, faptă prevăzută și pedepsită de art. 133, din Legea nr. 295/2004.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Furt din locuință, la Negru Vodă
Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Telefon furat de pe tejgheaua magazinului
Vineri, 18 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : La volan fără permis de conducere
Pagina a fost generata in 0.3647 secunde