Aproape patru kilograme de droguri, confiscate de la magazinele de vise

389
Aproape patru kilograme de droguri, confiscate de la magazinele de vise - f3ef8c702797e0afc3064ac0cbfaf8d5.jpg
Polițiștii de la Crimă Organizată au confiscat miercuri seară aproape patru kilograme de substanțe psihotrope. Oamenii legii spun că aceste droguri au fost găsite la trei magazine de vise din Constanța și Mangalia. Ele erau ambalate în 385 de plicuri iar valoarea acestora se ridică la aproximativ 30.000 de lei. Drogurile vor fi distruse iar polițiștii vor continua și în următoarele zile astfel de razii la magazinele care au avut ca obiect de activitate vânzarea de substanțe psihotrope.
Potrivit legii, după expirarea acestui termen, deținerea de astfel de substanțe va constitui infracțiunea de "deținere în mod ilicit de droguri de risc sau de mare risc", faptă care se pedepsește cu privarea de libertate între 6 luni și 5 ani.
Totodată, cultivarea, produce-rea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul ori exportul plantelor și substanțelor prevăzute de ordonanța de urgență sunt interzise, în conformitate cu prevederile Legii 143/2000, cu modificările și completările ulterioare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5347 secunde