Mai mulți parlamentari PSD vor să migreze la grupul independenților

234
Vicepreședintele PSD Ion Stan a afirmat, într-o conferință de presă susținută la Târgoviște, că la grupul parlamentar al PSD circulă o listă cu deputați și senatori social-democrați care ar urma să treacă la grupul independenților, anunță Mediafax.
"Are multe nume sonore (n.r. - lista). Ar pune grupurile parlamentare din partid într-o situație delicată, pentru că plecarea unui număr important de parlamentari ar duce și la scăderea importanței grupului în cele două Camere. I-am rugat pe colegi să reflecteze, că după 20 februarie va exista PSD, nu trebuie să ne clătinăm la fiecare vânt pe care unii îl consideră tsunami", a declarat Ion Stan, miercuri seară, în cadrul conferinței organizate la încheierea Conferinței Județene a PSD Dâmbovița.
Potrivit Mediafax, Stan, vicepreședinte PSD și președinte al PSD Dâmbovița, nu a dorit să nominalizeze deputații și senatorii social-democrați care s-ar afla pe acea listă. El a mai spus că i s-a propus să fie trecut pe acea listă, dar a refuzat, susținând totodată că aceasta conține nume de parlamentari nemulțumiți de modul de organizare a Congresului din 20 februarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3353 secunde