Aproviziona cluburile de pe litoral cu droguri din Spania

346
Aproviziona cluburile de pe litoral cu droguri din Spania - marijuanadrugarrest1-1340552243.jpg
În timpul sezonului estival, tinerii vor să aibă parte de cât mai multă distracție. Iar un constănțean de 25 de ani a vrut să profite de pe urma acestui fapt. Drept pentru care, și-a făcut provizii considerabile de stupefiante, pe care intenționa să le comercializeze în cluburile și barurile de pe litoralul românesc. Nu a mai apucat, însă, căci polițiștii de la Crimă Organizată i-au stricat planurile.
Potrivit oamenilor legii, Nicolae Sandu s-a deplasat în Spania, în urmă cu puțin timp, cu autoturismul personal și s-a aprovizionat cu droguri: un kilogram de cannabis și 800 de comprimate de ecstasy.
Pe baza unei informații primite, la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de la Serviciul Antidrog Constanța, sub coordonarea unui procuror DIICOT, au descins în locuința tânărului, unde au găsit drogurile, ascunse în pungi și borcane.
Stupefiantele au fost confiscate, iar tânărul a fost prezentat în fața instanței de judecată. Magistrații Tribunalului Constanța au decis arestarea lui preventivă pentru 29 de zile, sub acuzația comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și introducere în țară de droguri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3161 secunde