Brățară de vacanță pentru prichindeii turiștilor

379
Brățară de vacanță pentru prichindeii turiștilor - bratara1339491391-1339537794.jpg

Articole de la același autor

Nu puține au fost cazurile, de-a lungul anilor, în care părinții și-au căutat disperați pe plajă copiii care s-au rătăcit printre zecile de mii de turiști. De trei ani s-a găsit însă o soluție cât se poate de simplă, dar destul de eficientă, ce se pune în practică și în sezonul estival 2012. Mai exact: Radio Vacanța și World Vision România, cu sprijinul Asociației Litoral - Delta Dunării, Asociației Patronale Mamaia, Patronatului Firmelor din Turism "Ion Movilă" Eforie - Techirghiol și I-Tour, derulează campania "Brățară de vacanță", sub sloganul "Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța!". Pentru al treilea an consecutiv, prin intermediul acestei campanii se urmărește reducerea numărului de copii care se pierd anual pe plajă, prin oferirea cu titlu gratuit a unei "brățări de vacanță" copiilor sub șapte ani.

Anul acesta, campania presupune realizarea a 25.000 de brățări din Supertek 1, material asemănător hârtiei cerate, rezistent la apă, pe care se vor trece câteva elemente de identificare (numele copilului, un număr de telefon al părinților, numărul de telefon al Radio Vacanța, al organizației World Vision și al Centrului de sănătate privată "Regina Maria" din Constanța).

Brățările vor fi distribuite în unitățile de cazare din stațiunile Mamaia și Eforie selecționate și monitorizate de Asociația Litoral - Delta Dunării, dar și pe plajă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Iunie 2012
Stire din Social : Copilărie cu dor de părinți
Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Sănătate : Cireșele, recomandate copiilor anemici
Pagina a fost generata in 1.5208 secunde