Concurs Arestat pentru că fura motorină din conductele de transport

226

Articole de la același autor

Un bărbat a fost prins în flagrant de polițiști în timp ce sustrăgea produs petrolier dintr-o conductă de transport.
În cursul serii de 28 ianuarie, în jurul orei 21,30, polițiștii Secției 5 au fost sesizați telefonic că un bărbat ce se află în spatele societății comerciale "Oil Terminal" transportă mai multe bidoane către un autoturism parcat în zonă.
Un echipaj al secției de poliție s-a deplasat la fața locului unde a fost găsit Petronel Dimofte, de 39 de ani, din Constanța. Bărbatul a fost prins în timp ce transporta pe un ham aflat pe corp două bidoane de 25 de litri fiecare, stabilindu-se că în acestea se afla produs petrolier cu aspect de motorină.
La fața locului, polițiștii au mai găsit două bidoane de 40 de litri fiecare, unul fiind plin cu motorină. În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că în apropierea străzilor Micșunelelor și Theodor Speranția, se afla săpată o groapă de 20 de centimetri, în care se afla îngropat un furtun. Potrivit anchetatorilor, la capătul acestuia se afla anexat un robinet cu bilă, continuat cu un alt furtun cu inserție pe o lungime de șase metri, aflat la nivelul solului, pe zăpadă, robinetul tip bilă fiind găsit în poziția închis. În cursul zilei de ieri, Petronel Dimofte a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 20 de zile, pentru furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7066 secunde