Concurs A omorât un om, iar apoi a înscenat un accident rutier

920
A omorât un om, iar apoi a înscenat un accident rutier - bf6847ee396a1111decf0677338730b8.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat care este suspect că a omorât un om, iar pe urmă a încercat să șteargă urmele crimei a fost reținut de polițiștii constănțeni.
Octavian Bejenaru, în vârstă de 32 de ani, este din localitatea Vlăsinești, județul Botoșani, dar de aproximativ șase luni, el locuiește fără forme legale în Constanța. Tânărul stă într-un imobil care se află în construcție pe strada George Enescu, unde lucrează ca paznic.
În noaptea de 27 spre 28 ianuarie, Octavian Bejenaru a consumat alcool în casa respectivă, împreună cu Tudor Constantin, de 51 de ani, cunoscut ca având un mod de viață parazitar.
La un moment dat, între cei doi a izbucnit o altercație, iar în cele din urmă, Bejenaru i-a tras mai mulți pumni lui Tudor și l-a lovit în cap cu un dreptar din aluminiu, în greutate de aproximativ patru kilograme. În scurt timp, din cauza leziunilor suferite, bărbatul a decedat.
Când și-a dat seama că a omorât un om, Bejenaru a luat cadavrul și l-a scos în stradă, abandonându-l pe partea carosabilă, în dreptul locuinței unde s-a produs tragedia. El s-a întors în casă și a încercat să îndepărteze din locuință urmele săvârșirii crimei.
La scurt timp, un trecător a observat bărbatul întins pe stradă și a anunțat oamenii legii. Inițial, anchetatorii au luat în calcul, ca primă ipoteză, că bărbatul a fost omorât în urma unui accident ru-tier. Cu toate acestea, în urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că leziunile pe care le avea cadavrul nu puteau să provină dintr-un accident de mașină. Legiștii au sta-bilit ferm că rănile au fost produse prin lovire cu un obiect dur.
În urma unor informații obținute de polițiștii de la Rutieră, anchetatorii au ajuns la Octavian Bejenaru. Luat la întrebări dacă a observat ceva suspect în noaptea respectivă, bărbatul a fost cuprins de remușcări și a recunoscut fapta. El a povestit oamenilor legii cum l-a bătut pe prietenul său de pahar, însă a specificat că nu a avut intenția de a-l ucide. Octavian Bejenaru a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță fiind acuzat de loviri sau alte vătămări cauzatoare de moarte. El urmează să fie prezentat magistraților de la Tribunalul Constanța cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7561 secunde