Răfuieli între interlopi și în județ

Arestați în lipsă pentru un scandal produs în fața discotecii "Teacher’s", din Medgidia

1916
În noaptea de 6 spre 7 februarie 2009, în jurul orei 3, în fața discotecii "Teacher’s", din Medgidia, a avut loc un scandal în care au fost implicate două grupuri de persoane, unul condus de Beldiș Omer, Iulian Ruxanda, Andrei Ene, Sorin Diaconu, iar celălalt de către Tarîk Cam. În incident au fost implicate peste 20 de persoane și au fost folosite recipiente gen cocteil Molotov și bâte.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, procuror Nicolae - Andrei Solomon, prin rezoluția Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia din data de 9.02.2009 s-a început urmărirea penală față de Beldiș Omer și Iulian Ruxanda pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii. Prin rezoluția din data de 12.02.2009 s-au extins cercetările față Cam Tarîk, Ene Andrei, Diaconu Sorin, pentru săvârșirea aceleiași infracțiuni.
Întrucât Beldiș Omer și Iulian Ruxanda se sustrag de la urmărirea penală, în data de 12.02.2009, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au întocmit referatul cu propunere de luare a măsurii arestului preventiv. Prin încheierea din data de 12.02.2009 a Judecătoriei Medgidia, s-a dispus arestarea în lipsă a celor doi învinuiți, pe o durată de 10 zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9232 secunde