ASASINAT LA COMANDĂ! Au încercat să scape de cadavru cu sodă caustică!

457
ASASINAT LA COMANDĂ! Au încercat să scape de cadavru cu sodă caustică! - 12-1578653805.jpg

Articole recomandate

Un bărbat dat dispărut de câteva zile în Bihor a fost găsit mort într-un canal colector. Anchetatorii suspectează că el ar fi fost ucis de două persoane din familia sa, la comanda iubitei sale, iar autorii crimei au încercat să își șteargă urmele aruncând sodă caustică pe victimă, potrivit HotNews.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Girișu de Criș, județul Bihor, fusese dat dispărut de către familia sa în 6 ianuarie. Ulterior, el a fost descoperit mort într-un canal colector.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Parchetul Tribunalului Bihor, bărbatul ar fi fost ucis pe fondul unei stări conflictuale mai vechi. Procurorii spun că crima a avut loc în 4 ianuarie, când cei doi suspecți în acest caz l-ar fi lovit pe bărbat cu un sucitor din lemn și cu un levier, iar acesta a murit din cauza loviturilor primite. Apoi, suspecții ar fi cumpărat sodă caustică dintr-un magazin din Oradea, au dus trupul bărbatului în satul Berechiu și l-au aruncat într-un canal colector.

Conform anchetatorilor, înainte de a arunca trupul bărbatului, suspecții au aruncat soda caustică pe capul acestuia, în așa fel încât să aibă fața descompusă și să nu fie recunoscut în cazul în care este găsit. Prietena bărbatului, cea care ar fi comandat uciderea acestuia, și cei doi suspecți au fost reținuți, vineri, pentru omor, instigare la violență în familie, violență în familie și profanare de cadavre și morminte, urmând să fie duși la Tribunalul Bihor cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9341 secunde