Asociația cadrelor militare constănțene în rezervă și retragere, la ceas de sărbătoare

450
Duminică, 12 iunie, în sala de ședințe a Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța s-a desfășurat întrunirea membrilor Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere, filiala Tomis Constanța, care a aniversat 20 de ani de la înființare.

La eveniment au participat membrii asociației, adjunctul șefului Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, comisar șef Adrian Rapotan, șefii polițiilor municipale și orășenești, reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale la nivelul județului, ai Asociației Cultului eroilor, ai instituțiilor publice, precum și ai societății civile.

Președintele filialei constănțene a Asociației, colonel (r.) Marin Constantin, a menționat deschiderea de care au dat dovadă reprezențanții MAI pentru organizarea în fiecare județ a acestor întruniri festive pentru marcarea acestui moment.

Printre subiectele abordate în cadrul întrunirii a fost menționată continuarea dezvoltării din punct de vedere organizatoric a filialei Asocia-ției prin înființarea unei noi subfiliale la Cerna-vodă, care împreună cu celelalte cinci existen-te deja să acopere eficient nevoile membrilor. Cu ocazia evenimentului au fost atribuite diplome de onoare și de aniversare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5323 secunde