Atenție! IMAGINI ȘOCANTE! Motociclist din CONSTANȚA, OMORÂT sub roțile unei mașini

8026
31

Articole de la același autor

Un tânăr de 26 de ani și-a găsit sfârșitul,în această dimineață, după ce a ajuns sub roțile unei mașini. Tragicul eveniment s-a produs în municipiul Constanța, în jurul orei 2,00.

Leonard Elvis Țuțuianu, de 26 de ani conducea o motocicletă Kawasaki pe strada Soveja, pe prima bandă, dinspre bulevardul Alexandru Lăpușneanu către bulevardul Mamaia. La un moment dat, ajungând în apropiere de intersecția cu strada Chiliei, din cauza neatenției, șoferul a pierdut controlul direcției către dreapta, a lovit bordura după care a intrat într-un stâlp de beton și a fost proiectat sub roțile unui Volkswagen care se deplasa în aceeași direcție de mers, condus de Camil Kilo, de 21 de ani. 


În urma impactului deosebit de puternic, trupul tânărului motociclist a fost sfâșiat și nu a mai avut vreo șansă de supraviețuire. Acesta a rămas prins sub autoturism și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate. Tânărul de 26 de ani a murit pe loc.

Leonard Elvis Țuțuianu avea permis categoria B din 2007 și permis categoria A din 2009. 



Comentează știrea

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
Debus
2 septembrie 2014
Ori ... ori

In titlu spuneti ca a fost omorat sub rotile unei masini, in articol spuneti ca a murit la impact ... Voi aveti o logica sau dati asa verdicte? Baiatul circula cu viteza foarte mare, motorul era la 100m de la locul impactului...

cta
2 septembrie 2014
a cautat-o

a turat motorul aproape 15 min urlind si deranjind un cartier intreg cind pe lapusneanu cind pe tomis pina s-a calmat,dumnezeu sa-i ierte pe toti motonebunii

Ali
2 septembrie 2014
RIP

M-am trezit in toiul noptii fara vreun motiv si m-am dus la fereastra. Dupa cateva secunde a inceput sa se auda un bazait de motor din ce in ce mai tare si a trecut motocicleta prin fata casei cu o viteza si cu un zgomot pe care nu credeam sa le poata produce chiar si un motor foarte puternic... atunci m-am gandit ca poate urmeaza un accident iar copilul meu urma sa vina acasa cu masina si poate se intalneste cu cel cu motorul... M-am ingrozit cand am citit stirile de dimineata... mai ales ca si copilu meu conduce un VW. Condoleante parintilor acestui tanar, numai in pielea lor sa nu fii. Dumnezeu Sa-l ierte!

eu
2 septembrie 2014
pfffff...

Pacat,ce sa va fac ma copii? Acum treci si tu la viermi,langa mai multi ca tine! offf....

jiji
2 septembrie 2014
curse

este bine stiut ca in aceast sector al bv Soveja,in fiecare seara au loc asemenea "curse nebunesti"si nu inteleg de ce politia nu ia masuri pt a le stopa si pt a evita asemenea tragedii.Sper ca aceasta noua tragedie sa fie inca un exemplu pt bikeriii teribilisti.Dumnezeu sa l ierte!!

intre city mall si primaverii
2 septembrie 2014
stau pe soveja

si nu e noapte de la Dumnezeu sa nu isi faca motociclistii numarul. Intre 2 si 4 dimineata e un infern de zgomote, motoarele sunt turate la maxim, se fac curse asa ca ara de asteptat ca la un moment dat sa se intample o nenorocire.

fh
2 septembrie 2014
....

Pacat,era frumos...motorul!!

live
2 septembrie 2014
CONSTANTA ..DISPERATA DE MOTOCICLISTI

Sa ne cerem scuze lui Dumnezeu si transmitem condoleante familiei! Nu doar strada Soveja este innebunita de acesti indivizi. Fara nici un motiv anume insa doar pentru distractia lor , se taie in viteza bulevardele si marea majoritate a cartierelor ( Casa de cultura,Trocadero, Coiciu, Inel 2, Medeea, Cora Bratianu,Bdul Tomis,Tomis 2, Dacia, Bdul Aurel Vlaicu. Un alt exemplu, in zona Casa de cultura - sens giratoriu - incepand cu ora 16 si pana dimineata vin 2-3 motociclisti la pakanele ...vin si pleaca din 10 in 10 min.Zgomotul este asurzitor,enervant, deranjeaza...ne trezesc copiii si mai mult MERG IN VITEZA PE ALEEA PIETONALA DIN FATA BLOCULUI !!!!!! ...... DAR NIMENI,NIMENI NU VEDE !!!!!! Sa aveti parte de surprize ca meritati !!!!!

Pelvis
2 septembrie 2014
a incasat-o

la cat mai multe Passat-uri, astea le doresc la toti tembel bikerii din oras.

GeorgEL
2 septembrie 2014
Da cu passat-ul ce aveti ?

i-a stricat omului masina....

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Cumpenei
Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Coliziune  în fața City Park Mall
Pagina a fost generata in 0.6756 secunde