Sfârșit tragic pentru o fetiță de șapte ani. A murit într-un accident rutier

547
Sfârșit tragic pentru o fetiță de șapte ani. A murit într-un accident rutier - accidentroatasursafotomediafax-1409652044.jpg

Articole recomandate

O copilă de numai șapte ani și-a găsit sfârșitul, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost implicată într-un accident rutier. 
Un autoturism rula dinspre Constanța către București, pe Autostrada A2. La un moment dat, ajungând la kilometrul 192, în dreptul localității Medgidia, șoferul a vrut să treacă din a doua bandă în prima, însă din cauza vitezei excesive și pentru că nu a respectat distanța regulamentară în mers, acesta a intrat direct într-o mașină care circula regulamentar, pe prima bandă. În urma impactului, prima mașină a fost proiectată în parapet, după care a fost aruncată practic în șanțul de pe marginea drumului. 


În urma accidentului, mai mulți pasageri s-au ales cu răni ușoare, însă fetița de șapte ani, care se afla pe bancheta din spate în primul autoturism a fost proiectată prin parbriz, în șanț, pentru că nu purta centură de siguranță adaptată. 


Cadrele medicale ajunse la fața locului imediat au încercat să o resusciteze, însă a fost prea târziu: micuța a decedat sub privirile îngrozite ale celor prezenți. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Cumpenei
Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Coliziune  în fața City Park Mall
Pagina a fost generata in 2.4963 secunde