Atenție șoferi! Accesul în zona peninsulară va fi restricționat

352
Atenție șoferi! Accesul în zona peninsulară va fi restricționat - accesrestrictionat-1556901750.jpg
Începând cu data de 6 mai accesul în zona peninsulară va fi restricționat, iar intrarea și ieșirea mașinilor în zona peninsulară se va realiza doar prin punctele prevăzute în Regulamentul de acces în care vor fi amplasate indicatoare de semnalizare rutieră, viteza de deplasare a vehiculelor în zonă fiind de maxim 30 km/h.


Circulația rutieră va fi permisă ocazional pentru aprovizionare, pentru furnizorii serviciilor de utilități publice, rezidenți, instituții publice, amenajări, furnizorii serviciilor de catering, poștă, curierat, transport valori, persoane și taxi, organizarea unor evenimente sociale, culturale sau sportive și pentru situații excepționale sau situații de urgență.


Cererile pentru obținerea permiselor de acces se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și la Serviciul Public de Impozite și Taxe. În același context, permisul de acces obținut trebuie afișat cu fața la loc vizibil din exteriorul vehiculului, pentru a permite verificarea datelor de identificare și nu acordă drept de parcare/staționare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7738 secunde