Atenție, constănțeni! Accesul auto în zona peninsulară va fi restricționat

361
Atenție, constănțeni! Accesul auto în zona peninsulară va fi restricționat - 58790351269991614003756925176824-1556788360.jpg
Circulația rutieră va fi permisă ocazional pentru aprovizionare, pentru furnizorii serviciilor de utilități publice, rezidenți, instituții publice, amenajări, furnizorii serviciilor de catering, poștă, curierat, transport valori, persoane și taxi, organizarea unor evenimente sociale, culturale sau sportive și pentru situații excepționale sau situații de urgență. 


Intrarea și ieșirea mașinilor în/din zona peninsulară se va realiza doar prin punctele prevăzute în Regulamentul de acces în care vor fi amplasate indicatoare de semnalizare rutieră, iar viteza de deplasare a vehiculelor în zonă va fi de maxim 30 km/h.
 
Permisul de acces în zona peninsulară trebuie afișat cu fața la loc vizibil din exteriorul vehiculului, pentru a permite verificarea datelor de identificare și nu acordă drept de parcare/staționare. 


Cererile pentru obținerea permiselor de acces se depun la Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (Strada Ștefan Mihăileanu, nr.10) și la Serviciul Public de Impozite și Taxe (sediile de pe bulevardul Tomis, nr. 112, strada Sulmona, nr. 22 și la cel din incinta City Park Mall, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116). Documentația scanată se poate depune și online la adresa de mail permise.acceszp@primaria-constanta.ro iar documentele în original se vor prezenta doar în momentul în care se ridică permisul.


Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0241/488186.


sursa: Primaria Constanta Facebook


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4249 secunde