Au băut și s-au bătut până au ajuns la spital

261
1
Jandarmii constănțeni au fost nevoiți să intervină ieri, în Vama Veche, zona "La Stuf", pentru a aplana un conflict dintre doi bărbați.

Cei doi, Tudor C., de 23 de ani, și Adrian M., de 44 de ani, erau buni prieteni și nu au avut niciodată motive de ceartă. Ei s-au întâlnit, dimineață, la un pahar de vorbă, însă lucrurile au degenerat în momentul în care alcoolul le-a pus stăpânire pe gândire. Astfel, de la o discuție normală, bărbații au început să își împartă pumni și picioare, iar unul dintre ei, fără nicio ezitare, l-a înjunghiat pe cel pe care îl considera prieten. 


Odată ajunși la locul incidentului, jandarmii au chemat o ambulanță, care l-a transportat de urgență la spital pe Tudor C. Colegul de pahar al acestuia a fost dus la Secția 3 de Poliție Rurală Mangalia, unde a fost pus sub acuzare. 


Comentează știrea

christian louboutin sneakers for men
28 februarie 2014
christian louboutin sneakers for men

christian louboutin sneakers real Stiri Eveniment : Au băut și s-au bătut până au ajuns la spital | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sneakers for men http://polytechnicsolutions.com/images/christian-louboutin-sandals.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3459 secunde