Au dat atacul la magazinul din Băneasa

419
În noaptea de miercuri spre joi, polițiștii din Băneasa au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale despre faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din magazin și au fugit cu un autoturism marca Opel Vectra, de culoare argintie.
Lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală, împreună cu un polițist din Băneasa, au plecat în urmărirea autoturismului respectiv, blocându-l în trafic, la intrarea în satul Urluia, comuna Adamclisi.
În interiorul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Constanța, și patru femei cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani.
Asupra acestora au fost găsite produse alimentare, detergenți și articole de îmbrăcăminte a căror proveniență nu au putut-o justifica.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acestea au fost sustrase din societatea ce-și are sediul în Băneasa, ulterior predându-le administratorului acesteia.
Celor cinci persoane suspecte, polițiștii din Băneasa le-au întocmit dosar penal pentru furt calificat, continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestora.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2829 secunde