Au golit o CASĂ din municipiul Constanța. Au furat până și vesela!

323
Au golit o CASĂ din municipiul Constanța. Au furat până și vesela! - vila13653828721371544149-1418227103.jpg

Articole de la același autor

Doi indivizi au fost prinși, ieri dimineață, în timp ce transportau mai multe bunuri furate dintr-o locuință. Un echipaj al Secției 3 împreună cu militarii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța i-au surprins, azi dimineață, în jurul orei 6,30, la intersecția străzilor Mamaia cu Lahovari, pe Vasile Cristian Arghir, de 28 de ani, din Cumpăna, și Dumitru Nicușor Brânză, de 22 de ani, din Ciobanu.

Cei doi transportau, în două cărucioare: patru calorifere din tablă, o centrală pe gaze, un calorifer electric și două biciclete.

Pentru că atitudinea lor este suspectă, indivizii au fost duși la secție. Aici s-a stabilit că bunurile au fost furate dintr-o casă de pe strada Alexandru cel Bun. Și, după cum aveau să constate oamenii legii, nu erau primele bunuri furate de indivizi. Aceștia au mai furat, începând de duminică, 7 decembrie, alte trei calorifere, mobilă, frigider, aragaz, mașină de spălat, cutii cu veselă, încălțăminte, truse de scule, lenjerii de pat, haine etc. Prejudiciul a fost estimat la 30.000 de lei și a fost recuperat în proporție de 97%.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca în această după-amiază să fie duși în fața magistraților de la Judecătoria Constanța, cu propunere de arestare preventivă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Arestat după ce a furat  un portofel
Pagina a fost generata in 0.5226 secunde