Au început plantările de primăvară!

165
Au început plantările de primăvară! - auinceputsursaprimariaconstanta-1583502910.jpg
Astăzi, în municipiul Constanța, decorul peisagistic existent a fost completat cu 80 de arbori. S-au plantat mesteceni, meri, pruni și corcoduși decorativi, precum și arțari. Primele plantări au avut loc pe scuarurile de pe străzile Adam Ion, Maramureș, Crișana, Banu Mihalcea și I.G.Duca.

Campania de plantare va continua și în perioada următoare. Atâta timp cât condițiile meteorologice o vor permite, vor avea loc mai multe acțiuni de plantare inițiate și derulate prin grija serviciului de specialitate Gestionare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța. Se vor planta în continuare arbori, arbuști, flori anuale și perene.

Toate exemplarele de plante achiziționate sunt din specii ornamentale de forme și culori variate, cu înflorire eșalonată pe parcursul unui an, rezistente la condițiile specifice de climă și sol.

În situația în care constatați acte de vandalism sau de sustragere a arborilor, arbuștilor și a florilor de pe teren autoritățile încurajează să anunțați acest lucru la numerele de telefon: 0241.55.00.55 - Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484.205 sau 0799.606142 ( WhatsApp) Direcția Generală Poliția Locală. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1939 secunde