Au luat "la puricat" județul pentru prinderea indivizilor violenți

169
Au luat
Început de săptămână în forță pentru polițiștii constănțeni. Oamenii legii au desfășurat, în tot județul Constanța, zeci de acțiuni pentru depistarea și sancționarea indivizilor cu comportament ciudat, a celor violenți și a celor care perturbă ordinea și liniștea publică. 

Astfel, polițiștii din Ovidiu au acționat pentru combaterea actelor cu violență și a consumului de băuturi alcoolice în localurile de alimentație publică. Cu această ocazie au fost verificate 13 unități de alimentație publică și două locuri de cazare în comun, unde au fost legitimate 13 persoane, dintre care șapte s-au ales cu amenzi. 

Și polițiștii Secției 9 Rurală Topraisar, în colaborare cu polițiștii din Negru Vodă, au desfășurat o acțiune pentru depistarea indivizilor violenți, dar și pentru prevenirea furturilor de animale și de linii de circulație. Astfel, oamenii legii au verificat șase unități de alimentație publică și 45 de mașini, la sfârșitul activității 20 de persoane fiind amendate. 

De asemenea, polițiștii din Năvodari au ieșit pe străzi pentru combaterea furturilor din societățile comerciale. În acest context au fost verificate două societăți comerciale și trei autoturisme, fiind legitimate 15 persoane și date două amenzi. 

Polițiștii Secției 2 au acționat, noaptea trecută, pentru combaterea furturilor de animale și păsări. Astfel, pe raza secției, oamenii legii au verificat trei zone de interes, au legitimat șase persoane și au amendat una. În plus, oamenii legii ai aceleiași secții au verificat alte trei zone, pentru asigurarea liniștii și ordinii publice. Astfel au fost găsite 14 persoane care prezentau diverse nereguli, trei dintre ele fiind amendate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3104 secunde