Aur și parfumuri fără documente, confiscate la PTF Vama Veche

353

Articole de la același autor

Duminică, în jurul orei 05:00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat un control pe sensul de intrare în țară, asupra persoanelor aflate într-un autoturism Opel Insignia, înmatriculat în Romania.

Astfel, lucrătorii au descoperit ascunse în bagajul personal al cetățeanului român M.M., în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța, 60 flacoane parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, contrafăcute, și 122 grame bijuterii din metal galben (brățări, inele, coliere), susceptibile a fi din aur, nedeclarate și fără a avea documente de proveniență sau autorizație de a efectua operațiuni cu metale prețioase.

Persoana în cauză a declarat că a achiziționat mărfurile din Turcia, cu scopul de a le comercializa în România, fără a deține documente legale. Bunurile, în valoare de aproximativ 35.180 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, bijuteriile urmând a fi predate la Trezoreria Constanța, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, și au sancționat contravențional persoana în cauză cu amendă în cuantum de 5.000 lei, conform art. 18 din OUG 190/2000 republicată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6164 secunde