Autoturism căutat în Olanda, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

461
Autoturism căutat în Olanda, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni - autoturism-1607703633.jpg

Articole de la același autor

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, pe raza localității Corbu, un autoturism, în valoare de aproximativ 41.900 de lei, care era căutat de autoritățile din Olanda.

În data de 10 decembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență. Astfel, a fost depistat, pe raza localității Corbu, un autovehicul înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor.

„În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Olanda. Autoturismul, în valoare de 41.890 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au explicat reprezentanţii Gărzii de Coastă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.537 secunde