AVION MILITAR AMERICAN, CU ZECI DE OAMENI LA BORD, ÎN FLĂCĂRI PE AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MIHAIL KOGĂLNICEANU

793
1
AVION MILITAR AMERICAN, CU ZECI DE OAMENI LA BORD, ÎN FLĂCĂRI PE AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MIHAIL KOGĂLNICEANU - aviontransportmilitarhercules-1460098170.jpg

Articole recomandate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța a lansat planul roșu de intervenție, aseară, după ce o aeronavă cu pasageri la bord a solicitat aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.


Șefului ISUJ Constanța, lt. col. Daniel Petrov, Daniel Petrov, a declarat pentru AGERPRES că aeroportul a alarmat serviciul de urgență în jurul orei 19,22 în legătură cu un incident aviatic, în care o aeronavă cu pasageri are probleme tehnice și de bord și solicită aterizare de urgență.

''În această situație am declanșat imediat planul roșu de intervenții, pentru că a fost raportată existența pasagerilor la bord, și conform procedurilor am mobilizat la fața locului două autospeciale cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD și una a Serviciului Județean. La fața locului însă nu s-a permis accesul în zona platformei și a pistei și ne-a fost comunicat că faptul nu este necesară intervenția noastră, situația fiind gestionată cu mijloacele aeroportului'', a explicat șeful ISUJ Constanța, citat de Agerpres.



Reprezentanții Aeroportului Mihail Kogălniceanu au explicat, printr-un comunicat de presă, că ieri seară, "o aeronavă tip C17 aparțiând Forțelor Aeriene S.U.A, care se deplasa pe ruta Irak-Germania, a solicitat aterizarea pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, din cauza unei situații deosebite, și anume, fum în cabină . A fost declanșat Planul de Urgență, personalul aeroportului și instituțiile implicate, ISU Dobrogea și Ambulanța, reacționând cu responsabilitate și promptitudine. La bordul aeronavei se aflau 32 de pasageri și 7 membri ai echipajului, aeronava aterizând în condiții de sigurantă, nefiind necesară intervenția efectivă. Specialiștii aflați la bord au evaluat situația, eliminând neconformitățile, iar după aproximativ trei ore, aeronava a decolat ."








Comentează știrea

unu
8 aprilie 2016
care flacari?

Si totusi,despre ce flacari era vorba,tampitilor de la ziar?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 6.1307 secunde