Avocata fratelui Larei Șaban acuză procurorii!

1374
14

Articole de la același autor

Ieri, prezentă la instanțele de judecată de la Constanța, Ghiulfer Aisun Ismail, avocata lui Gilberto Șaban și a prietenului său, George Davidescu, suspectați că au omorât-o, la data de 3 mai, pe Lara Șaban, a declarat că procurorul de caz nu este suficient de deschis vizavi de cercetarea și altor piste în ceea ce privește împrejurările în care a fost omorâtă tânăra Lara.

"Clienții mei susțin în continuare că nu au comis crima, ci au fost amenințați de doi cetățeni turci să o aducă pe Lara în apartamentul respectiv, unde aceștia au omorât-o, iar apoi, tot sub amenințări, i-au transportat trupul în liziera de la Năvodari. Eu i-am rugat să se adune și să încerce să dea cât mai multe semnalmente ale acestora, iar apoi să dăm mai multe declarații în fața procurorului. Oricum urmează să primim mai multe informații și din Turcia", a declarat Ghiulfer Aisun Ismail.

Cei doi cetățeni turci nu ar fi făcut altceva decât să execute un ordin ce ar fi venit din partea miliardarului turc, a cărei amantă era Lara Șaban și cu care aceasta avea un copil.

"Anchetatorii dispun de mult mai multe pârghii decât noi pentru a se putea afla adevărul. Noi facem demersuri pentru a demonstra cele susținute, dar, dacă ar exista o mai mare cooperare și din partea procurorilor, credem că am putea proba varianta celor doi", a mai declarat avocata Ghiulfer Aisun Ismail.

De partea cealaltă, anchetatorii susțin că varianta celor doi este cusută cu ață albă și că au scornit această poveste în încercarea de a scăpa de pușcărie.

De asemenea, avocata a mai declarat că, ieri, procurorii au mai audiat o martoră, care, deși s-a declarat prietenă bună cu Lara Șaban, nu știa prea multe lucruri despre aceasta.

Familia Larei Șaban spune că sub nicio formă fratele ei nu ar fi fost în stare să comită o astfel de faptă. "Familia este în continuare marcată de cele petrecute și nu acceptă ideea că Gilberto Șaban a omorât-o pe Lara. Rudele sunt de părere că, mai mult ca sigur, adevărații criminali sunt liberi", a declarat avocata lui Gilberto Șaban, Ghiulfer Aisun Ismail.

Tot aceasta a spus că Gilberto Șaban și George Davidescu sunt de acord să fie supuși testului Poligraf.

Astăzi, începând cu ora 10, la Curtea de Apel Constanța se va judeca recursul declarat de inculpați împotriva deciziei Tribunalului prin care au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracțiunii de omor deosebit de grav. Rămâne de văzut, așadar, cu ce variante (noi ori vechi) voi veni Șaban și Davidescu în fața magistraților Curții.

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
xxxx
1 iunie 2012
Mai avocatooooo!!!!!

Te rog nu te mai compromite ,asa de mult avocatooooooooooo!!!!!!!!!!!!

corina
1 iunie 2012
lara

pai tampita asta de avocata vrea si ea publicitate...a mai avut vreun caz la viata ei inafara de 2 divorturi? habar nu are in ce se baga ! crezi ca procurorii sunt prosti? normal ca e cusuta cu ata alba...daca veneau turcii sa o omoare si l-au amenintat pe frasu cu pistolu sa duca cadavru si sa il ascunda...,ala dupa ce au facut asta de ce nu sau dus la politie? era totusi sora`sa ! (ca sa nu mai zic ca ieri ia venit lui gilberto masina comandata de Lara special pt eu, un mercedes...asa de ce nu ziceti?) si in plus acei asasini platiti din turcia cum de nu ia omorat si pe ei doi dupa ce au aruncat cadavru? sau li sa facut mila? pt k ii poate identifica...las-o dracu cu minciunile voastre bagati nenorocitii aia pe viata !!!

Fonduri UE
1 iunie 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

xxy
1 iunie 2012
avocat

avocata asta mai e stagiara...........

xxy
1 iunie 2012
avocat

avocata asta mai e stagiara...........cred ca e stagiara in continuare

jorj
19 iunie 2012
crima

fratele larei este un turc nenorocit

jorj
19 iunie 2012
crima

si avocata fratelui larei stie ca ei au omorato pt ca la interviu a gresit si a spus ca nu recunosc nimik prima dat agresit dar a spus adevarul ea stie perfec cum a fost ,ca normal ca ei iau povestit totul sa le dea puscarie pe viata nenorociti

prada outlet
25 iulie 2014
prada outlet

nike air max outlet celine outlet prada shoes outlet nike outlet store gucci outlet gucci shoes outlet celine outlet gucci handbags outlet ??? ?????? prada outlet http://www.pradahandbagsoutlet2013.com

nike high heels online
7 septembrie 2014
nike high heels online

nike outlet gucci outlet salvatore ferragamo moncler ?????? nike high heels online http://www.nikehighheelsonline4u.com

fnkfksf
10 septembrie 2014
4rsDT1 uwafwtowoboh, [url=http://wqsubxlaatyk.com/]wqsubxlaatyk[/url], [link=http://erbxzmeeflyn.com/]erbxzmeeflyn[/link], http://jxnaceblltwr.com/

4rsDT1 uwafwtowoboh, [url=http://wqsubxlaatyk.com/]wqsubxlaatyk[/url], [link=http://erbxzmeeflyn.com/]erbxzmeeflyn[/link], http://jxnaceblltwr.com/

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 2.5848 secunde