Avocatul Poporului Constanța reia audiențele, la începutul lunii iunie

285
Avocatul Poporului Constanța reia audiențele, la începutul lunii iunie - avocatulpoporuluiaudiente2-1622042568.jpg

Articole de la același autor

Începând din 2 iunie, experții Avocatului Poporului Constanța reiau activitatea de acordare de audiențe, la sediul din municipiul Constanța, situat pe Bulevardul Ferdinand, nr. 7 bis (în sediul Camerei de Conturi Constanța). Programul de audiențe este: luni și miercuri, între orele 10,00 – 14,00, marți și joi, între orele 12,00 – 16,00.

Audiențele se acordă în mod gratuit, iar cei interesați trebuie să se programeze la numărul de telefon 0241/550.544. „Pentru acces, persoanele care solicită audiența trebuie să respecte formalitățile prevăzute de legislație privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2”, au arătat reprezentanții Avocatului Poporului.

De asemenea, pentru operativitate, dar și ținând cont de contextul pandemic, persoanele care vin în audiență trebuie să aibă asupra lor o petiție, din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă și documentele justificative, în copie. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7238 secunde