Băgat în comă de tatăl iubitei

342
1

Articole de la același autor

Tragedie de sărbători. Un tânăr de 23 de ani a ajuns în prima zi de Crăciun pe patul de spital după ce a fost implicat într-o altercație. Potrivit anchetatorilor, Florin T. s-a certat cu iubita lui și s-a dus la domiciliul fetei pentru a discuta cu ea. 


Potrivit unor surse, aceasta ar fi încercat să dea foc la preșul din fața apartamentului, cu o brichetă, moment în care tatăl tinerei și-a făcut apariția. Între cei doi a izbucnit un conflict verbal, iar de aici până la a se lua la pumni nu a fost decât un pas. În timpul bătăii, tânărul și tatăl fetei au căzut pe scări de la etajul 7 până la 6. 


În urma impactului, Florin T. a suferit leziuni grave și a intrat în comă. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța unde se zbate între viață și moarte. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor constănțeni. 


Oamenii legii încearcă să stabilească împrejurările exacte în care s-a petrecut conflictul. Pe numele bărbatului de 45 de ani a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe.


Comentează știrea

DODO
31 decembrie 2015
text pe romaneste sau pe armaneste ?

Nu inteleg de ce fata a vrut sa incendieze propriul pres !?! ( sau greseala de exprimare)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4136 secunde