Bătaie cu coasa, la Constanța, în zona Gării

331
Bătaie cu coasa, la Constanța, în zona Gării - scandal-1443433785.jpg
Militarii Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța au intervenit, seara trecută, în zona Gării unde mai mulți bărbați se băteau. Jandarmii au observat că unul dintre ei are în mână o coasă și au intervenit imediat pentru a aplana conflictul. Oamenii legii i-au despărțit pe scandalii și au solicitat intervenția cadrelor medicale. 


Doi dintre indivizi, de 28 și 41 de ani au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. În timp ce aceștia primeau îngrijiri medicale ceilalți doi au ajuns la secția de poliție pentru a da declarații. Potrivit oamenilor legii, cei patru s-au bătut din cauza unor neînțelegeri mai vechi. 


"Reamintim cetățenilor faptul că, "lovirea sau alte violențe", constituie infracțiune și se sancționează cu închisoare până la 5 ani sau cu amendă, iar pentru "vătămarea corporală" în funcție de rezultatul produs, maximul pedepsei poate fi închisoarea până la 10 ani, conform Codului Penal. Totodată, pentru "încăierare", sancțiunea poate fi închisoarea până la 5 ani, dacă s-au produs vătămări corporale. Cetățenii pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112, sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârșirea unor astfel de fapte", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6542 secunde