Băgați după gratii pentru păgubirea CFR-ului cu milioane de lei

150
Băgați după gratii pentru păgubirea CFR-ului cu milioane de lei - bagatidupagratiipagubireacfr-1395163014.jpg

Articole de la același autor

Patru dintre indivizii ridicați de polițiști, săptămâna trecută, în urma descinderilor domiciliare din Medgidia și Cuza Vodă, au ajuns după gratii. Bărbații, acuzați de furturi de componente de cale ferată, fac parte dintr-o grupare de zece membri și sunt suspectați că, în anii 2012 și 2013, au comis peste 80 de furturi de componente de cale ferată, în mare parte relee, pe raza județelor Constanța, Ialomița și Călărași. 


 "Revenim asupra grupării infracționale specializate în sustragerea de relee de cale ferată, destructurate de către polițiștii Secției Regionale de Poliție Tran-sporturi și vă informăm că pe numele celor patru bărbați, cercetați inițial în stare de libertate, au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Mandatele au fost emise de Tribunalul Constanța, ce a admis contestația Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, la măsura luată de Judecătoria Medgidia, respectiv de respingere a propunerii de arestare preventivă", au comunicat reprezentanții Poliției Constanța. 


În consecință, Constantin Dinu, Tiberiu Cristu, Ionuț Bohan și Florin Badea, cu vârste cuprinse între 23 și 33 de ani, au ajuns după gratii. Prejudiciul cauzat de furturile comise de aceștia a fost estimat la peste opt milioane de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0596 secunde