Băgați la zdup pentru că l-au jefuit pe senatorul Nicolae Moga

479
3
Polițiștii Secției 3 i-au prins pe cei trei hoți care, în după-amiaza zilei de 9 noiembrie, au spart mașina senatorului PSD Nicolae Moga și i-au furat borseta cu acte și bani. Dan Pomache, de 26 de ani, Raj Dura, de 38 de ani și Seri Căliman, de 33 de ani, au fost identificați și duși în fața instanței în câteva zile de la comiterea faptei. De altfel, ei au fost surprinși de camere de supraveghere în timp ce spărgeau Renault Megane-ul senatorului. În plus, cei trei sunt recidiviști, ei fiind închiși pentru fapte similare.
Polițiștii au găsit și toate actele sustrase odată cu borseta (respectiv cartea de identitate, permisul de conducere, permisul de bancă, legitimația de la Senat), căci hoții le-au aruncat într-o cutie poștală stradală. În schimb, nu au fost găsite borseta și portofelul în care se aflau banii și actele.
Duminică dimineață, hoții au fost duși în fața magistraților, care au dispus arestarea lor preventivă pentru 29 de zile.

Comentează știrea

elena
14 noiembrie 2011
mai hoti decat Moga ?

Exista hoti mai mari decat Moga si decat finul lui care se numeste Rosu Adrian ? Cand a fost vorba de Moga s-a alarmat toata lumea si au prins hotii imediat dar pe Rosu si nasul Moga cand o sa-i vedem in haine dungate ??? ALO DNA-UL !!!!!!!!! CE FACEM ???????

gabi stan
14 noiembrie 2011
AU GASIT SAU N-AU GASIT?!?

"Polițiștii au găsit și toate actele sustrase odată cu borseta (...) În schimb, nu au fost găsite borseta și portofelul în care se aflau banii și actele." FOARTE TARE, FLORY, AM RIS DE M-AM STRIMBAT!!!

F.D.
14 noiembrie 2011
au gasit actele, nu au gasit borseta

In general, hotii cand fura o borseta sau un portofel scotocesc prin el si scot actele, banii, dupa care arunca ceea ce nu-i intereseaza. Adica actele si portofelul, in cele mai multe cazuri. Nu este obligatoriu ca actele si "recipientul", in acest caz borseta sa fie aruncate in acelasi loc. La fel s-a intamplat si in acest caz, dl. Gabi Stan. Actele au fost aruncate intr-o cutie postala stradala iar borseta mai mult ca sigur intr-un tufis - stiti, din acelea inestetice de care este plina Constanta. Am fost destul de explicita? Multumesc si sper sa va reveniti din... strambatura :)

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Pesedistul Nicolae Moga a fost jefuit
Pagina a fost generata in 0.3109 secunde