Ambulanțe pentru locuitorii comunelor Peștera, Chirnogeni și Ostrov

901
Ambulanțe pentru locuitorii comunelor Peștera, Chirnogeni și Ostrov - vrabiesimogaambulanta-1319739040.jpg
Senatorul Nicolae Moga a acordat, ieri, cu titlu de donație, câte o ambulanță pentru comunele Peștera, Ostrov și Chirnogeni. Odată cu predarea acestor ambulanțe senatorul constănțean a încheiat programul "Viața înainte de toate". Anterior, Moga mai donase o ambulanță comunei Ciocârlia. Costul total al celor patru ambulanțe se ridică la peste 30.000 de euro. Banii provin din dividentele obținute de senatorul Moga de la una din firmele sale.
"Acțiunea cu ambulanțele nu ține, neapărat, de o campanie electorală. De altfel, eu sunt în campanie electorală încă de a doua zi după ce am fost ales senator. Această acțiune este una de suflet. Consider că dacă aceste ambulanțe salvează măcar o viață, eu mi-am făcut datoria de om. Mașinile au fost cumpărate din banii mei și cred că și alți parlamentari pot face același lucru dacă vor să facă ceva pentru oameni", a declarat Nicolae Moga.
Prezent la evenimentul de predare-primire al ambulanței, primarul localității Peștera, Valentin Vrabie, a declarat că este încântat că, de acum înainte, comuna pe care o reprezintă va avea o ambulanță cu care se va putea interveni în caz de nevoie.
"Toate costurile pentru anga-jarea a trei șoferi și trei asistente sau, poate chiar medici, vor fi suportate din bugetul local. La fel se va întâmpla și cu cheltuielile ocazionate de combustibil. Vreau să spun că, în caz că ambulanța va fi solicitată pentru a salva viața vreunei persoane din vreo localitate apropiată comunei Peștera, noi nu vom solicita plata combustibilului comunei din care face parte bolnavul. Noi, cei de la Peștera, vom suporta toate cheltuielile", a spus Valentin Vrabie.
La rândul lor, și primarii Gheorghe Manta de la Chirnogeni și Niculae Dragomir de la Ostrov s-au arătat încântați de cadoul primit din partea senatorului și au ținut să-i mulțumească în numele comunităților pe care le reprezintă.
Proiectul prin care senatorul Nicolae Moga și-a propus donarea mai multor ambulanțe în județul Constanța, în special în zonele în care au fost închise unitățile medicale, a fost inițiat la începutul verii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5003 secunde