Balerina din Cluj, care a căzut de la etajul trei în Costinești, își revine

358

Articole recomandate

Tânăra din Cluj, care a căzut de la etajul trei al unui bloc din Costinești, pare să-și revină, deși medicii au fost foarte rezervați inițial în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire. Deși a fost adusă la spital în urmă cu o săptămână, în comă, mai mult moară decât vie, Andreea Izabela Drăgoi dă semne evidente de însănătoșire. În prezent, fata respiră fără aparate și poate fi hrănită, însă nu este conștientă, nu deschide ochii și nu vorbește. Potrivit medicilor, se află într-o comă superficială, din care și-ar putea reveni însă în perioada următoare.
Pe fondul ameliorării stării de sănătate, rudele și-au exprimat dorința de a o transfera la un spital din Cluj, localitatea de domiciliu, dar deocamdată nu au făcut o solicitare. "Dacă vor cere acest lucru, vom lua legătura cu SMURD pentru a vedea în ce condiții poate fi transportată până la Cluj, având în vedere și distanța considerabilă și starea pacientei. Starea de sănătate se ameliorează pe zi ce trece, probabil pe la sfârșitul săptămânii va putea fi transportată", a declarat dr. Liliana Tuță, director medical SCJU Constanța.
Fata de 22 de ani lucra pe timpul verii ca animatoare într-un club din Costinești, ea fiind angajată, în restul anului, la Opera din Cluj ca balerină. În urmă cu o săptămână, în noaptea de marți spre miercuri, Andreea Izabela Drăgoi s-a întors din clubul unde lucra în apartamentul închiriat și, din motive încă necunoscute, a căzut de la etajul trei. Martorii spun că fata ar fi încercat să se cațere până la etajul trei pentru a intra în casă prin balcon, în timp ce polițiștii susțin că, din contră, a încercat să iasă din apartament pe balcon, deoarece rămăsese blocată. Însă cea care va elucida misterul va fi chiar tânăra, care va fi nevoită se povestească polițiștilor tot ce s-a întâmplat, atunci când se va trezi din comă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1688 secunde