Bancomat smuls din perete. Hoții sunt căutați de Poliție

659
2
Bancomat smuls din perete. Hoții sunt căutați de Poliție - bancomatsmulsdinperete-1419871144.jpg

Articole de la același autor

Hoții sunt inventivi, au constatat, din nou, polițiștii constănțeni. În prezent, oamenii legii caută niște indivizi care, în noaptea de 28 spre 29 decembrie (sâmbătă spre duminică) au încercat să facă rost de bani furând… un bancomat. 


Un apel la Serviciul Unic de Urgență 112, dat în noaptea respectivă, în jurul orei 3,40, anunța că niște indivizi au dat atacul în incinta Petromidia. Hoții încercaseră să plece cu ATM-ul încastrat în peretele cantinei unității, dar au fost surprinși la timp de agenții de pază, așa că au abandonat "prada" și s-au făcut nevăzuți. La fața locului au ajuns atât polițiști de la Poliția Năvodari, ofițeri de la Serviciul de Investigații Criminale, cât și specialiști de la Serviciul Criminalistic. Din primele cercetări, aceștia au stabilit că suspecții au scos bancomatul din perete legându-l cu niște chingi și agățându-l de o mașină. Zgomotul a atras atenția agenților de pază, care au ajuns imediat în zonă, astfel că indivizii nu au mai putut să-și ducă la sfârșit planul. 


La fața locului s-a deplasat și un reprezentat al băncii ce deține ATM-ul care a precizat că seiful bancomatului nu prezintă urme de forțare și nici nu lipsesc bani din interior. 


Anchetatorii au ridicat mai multe urme de la fața locului, iar în prezent au deja un cerc de suspecți. 


Comentează știrea

Stanciu Adrian
2 ianuarie 2015
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. pentru mai multe detalii despre cum se joaca si pasii care trebuiesc urmati: YM: stanciuadrian33 sau email

RODICA
4 ianuarie 2015
Cea mai accesibila oferta de lucru!

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 21 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Hoț din magazine prins de polițiști
Pagina a fost generata in 0.4805 secunde