Bărbat accidentat mortal de o mașină, după ce a coborât din autocar

199
Bărbat accidentat mortal de o mașină, după ce a coborât din autocar - ambulantasalvare11238226300-1482063052.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 35 de ani, din localitatea vasluiană Oprișița, a fost accidentat mortal de o mașină, pe drumul național (DN) 2F, după ce a coborât din autocarul cu care venise acasă din Spania și a traversat șoseaua fără să se asigure. 


Potrivit cercetărilor desfășurate de polițiștii vasluieni, accidentul s-a petrecut pe DN 2F, în noaptea se sâmbătă spre duminică, în afara localității Oprișița, imediat după ce bărbatul de 35 de ani a coborât dintr-un autocar cu care venise acasă în vacanță din Spania, acolo unde muncea de mai mulți ani, scrie News.ro.

Pe fondul întunericului și a traversării neregulamentare, susțin anchetatorii, bărbatul a fost lovit în plin de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani care circula dinspre municipiul Vaslui spre Bacău și apoi târât câteva zeci de metri. Martorii spun că victima nu s-ar mai fi asigurat corespunzător întrucât se grăbea să ajungă pe partea cealaltă a drumului, unde-l aștepta soția sa.

"Cadrele medicale solicitate la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru victimă, constatând decesul. Conducătorul auto care a provocat evenimentul rutier a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul negativ", a declarat, duminică, responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 19 ani pentru ucidere din culpă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1257 secunde