Bărbat acuzat că a întreținut relații sexuale cu fata minoră a concubinei sale, arestat preventiv

237
Bărbat acuzat că a întreținut relații sexuale cu fata minoră a concubinei sale, arestat preventiv - arestpreventiv3-1361549034.jpg
Un bărbat în vârstă de 42 de ani, urmărit penal pentru că în perioada 2005 - 2010 ar fi întreținut relații sexuale cu fiica concubinei sale, în prezent în vârstă de 17 ani, a fost arestat preventiv, anchetatorii stabilind vinovăția bărbatului în urma analizării probelor ADN, scrie realitatea.net.


Conform cercetărilor, în perioada 2005 - octombrie 2010, prin constrângere morală și profitând de imposibilitatea fetei de a se apăra, suceveanul ar fi întreținut, în mod repetat, raporturi sexuale cu aceasta. Fata a reclamat în octombrie 2010 că a fost obligată se întrețină raporturi sexuale cu concubinul mamei sale din acea vreme.


Bărbatul a negat însă acuzațiile, dar de pe hainele purtate de fată anchetatorii au prelevat mai multe urme de spermă, trimițând probe ADN la București. Rezultatul testelor ADN a ajuns în această săptămână la Suceava, confirmând anchetatorilor ipoteza că Mihai Hatneanu este principalul suspect.


Tribunalul Suceava a admis cererea procurorilor și a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile, completează aceeași sursă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3633 secunde