Bărbat arestat preventiv, după ce ar fi încercat să înece o persoană în Dunăre

151
Bărbat arestat preventiv, după ce ar fi încercat să înece o persoană în Dunăre - barbatarestat1-1667642715.jpg

Articole recomandate

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar pentru alte două persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru tentativă la omor calificat, lipsire de libertate în mod ilegal, favorizarea făptuitorului; aceştia ar fi transportat o persoană în portbagajul unei maşini şi au încercat să o înece în Dunăre, scrie  Agerpres. 


Potrivit anchetatorilor, cele trei persoane care ar fi constituit grupul infracţional organizat în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 202 ar fi abordat, supravegheat şi urmărit o persoană vătămată, pe care ar fi atacat-o, după ce aceasta ar fi ajuns în dreptul imobilului în care locuieşte, lovind-o în mod repetat, cu pumnii, picioarele şi o bâtă.


De asemenea, acestea ar fi introdus-o, împotriva voinţei sale, în portbagajul unui autoturism.


"Persoanele bănuite ar fi transportat persoana vătămată pe marginea fluviului Dunărea, unde una dintre acestea ar fi încercat să o înece, ţinând-o cu forţa cu capul în apă", precizează IGPR.


Întrucât bănuiţii şi-ar fi dat seama că a fost alertată Poliţia, aceştia ar fi abandonat persoana vătămată într-o zonă de la periferia oraşului Moldova Nouă şi ar fi reuşit să fugă, cu sprijinul unei a patra persoane.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6415 secunde