Bărbat bătut și tâlhărit de femeia pe care a primit-o în vizită

343
Bărbat bătut și tâlhărit de femeia pe care a primit-o în vizită - batut-1655913705.jpg

Articole de la același autor

Situație incrwedibilă la Brașov, acolo unde un bărbat a fost bătut și tâlhărit de femeia pe care a primit-o în vizită, potrivit Realitatea.net


Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov-Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tâlhărie calificată” și „complicitate la furt calificat”.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 20 iunie 2022, în jurul orei 02:30, un bărbat în vârstă de 36 ani s-ar fi deplasat la locuința sa din municipiul Brașov, împreună cu alte trei persoane, respectiv doi bărbați și o femeie, iar în interiorul imobilului ar fi consumat băuturi alcoolice.


Ulterior, femeia ar fi devenit violentă și chiar i-ar fi sustras bărbatului mai multe bunuri și sume de bani, părăsind locuința, împreună cu ceilalți doi bărbați.

Ca urmare a investigațiilor înteprinse, polițiștii au identificat cele trei persoane ca fiind doi bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 33 de ani, din județele Brașov și Neamț, și o tânără de 25 ani, din județul Prahova


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0552 secunde