LMP are un nou prim-vicepreședinte: Sorin Bercaru, adeptul conceptului "cetățean în uniformă"

805
LMP are un nou prim-vicepreședinte: Sorin Bercaru, adeptul conceptului

Articole de la același autor

Liga Militarilor Profesioniști are un nou prim-vicepreședinte, interimar, în persoana cap. Sorin Bercaru, omul care va forma o echipă puternică alături de preşedintele interimar Constantin Anca şi de ceilalți membri ai Consiliului Director.


Sorin este unul dintre oamenii implicați ai Ligii. A fost alături de organizație încă din anul 2015, atunci când s-a reuşit prin L-223/2015 obținerea dreptului la pensie militară pentru Corpul SGP. Este un susținător al drepturilor militarilor din Corpul SGP şi un adept al noțiunii de "cetățean în uniformă".
 


"Sunt adeptul conceptului de cetățean_în_uniformă şi îmi doresc ca inechitățiile din sistemul militar să fie remediate. Desigur că nu sunt un visător şi conştientizez perfect că va fi nevoie de muncă susținută şi implicare pentru a ne atinge dezideratele, dar am ferma convingere că, alături de Preşedintele Constantin Anca, de camarazii din Consiliul Director al LMP şi bazându-ne pe experiența Preşedintelui de Onoare, Dănuț Albu, care ne-a arătat de atâtea ori că împreună reuşim, vom putea face față provocării de a conduce destinele acestei asociații atât de cunoscută şi respectată în rândurile militarilor profesionişti", a spus noul prim-vicepreşedinte, Cap. Bercaru, întrebat fiind care este viziunea sa asupra viitorului LMP. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2888 secunde