Constantin Anca, noul președinte LMP: "Vom fi o echipă puternică"

337
Constantin Anca, noul președinte LMP:
De miercuri, 1 iunie, caporalul Constantin Anca este președinte interimar al Ligii Militarilor Profesioniști. Acesta face parte din LMP din 2011, iar din 2014 a fost cel responsabilizat cu soluționarea problemelor de ordin administrativ ale asociației, ocupând funcția de administrator.

Constantin Anca a fost angajat în 2007 pe fregata „Regele Ferdinand”, iar alături de echipajul acestei nave a participat la toate misiunile desfășurate în Marea Mediterană, Marea Neagră sau Oceanul Indian. Printre cele mai importante misiuni la care a participat se numără Active Endevour, Unified Protector și Atalanta.

Caporalul Anca a fost încadrat pe funcția de operator tehnică de comunicații la bordul fregatei F221 până în anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de operator tehnică de comunicații în cadrul grupului de elicoptere Tuzla.

„Îmi doresc să duc la bun sfârşit proiectele în care Liga s-a angajat, să inițiez noi proiecte care să vizeze îmbunătățirea calității vieții militarilor de la baza ierarhiei şi cred cu tărie că putem merge pe un trend ascendent, uniți, puternici şi din ce în ce mai mulți. Voi colabora strâns cu preşedintele de onoare, Dănuț Albu, a cărui experiență este un atu important pentru noi toți şi mă voi sfătui mereu cu colegii mei din Consiliul Director, pentru a ajunge să luăm cele mai bune decizii. Îmi doresc să formăm o echipă puternică, pregătită să identifice cele mai bune soluții pentru multiplele probleme cu care se confruntă Corpul SGP”, a mărturisit Constantin Anca, noul preşedinte al Ligii, la debutul perioadei de interimat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1568 secunde