Sunteți așteptați în Atena, la MariMatch@Posidonia!

163

Articole de la același autor

În perioada 7 - 9 iunie 2022, la Atena (Grecia), va avea loc evenimentul MariMatch@Posidonia. Acesta se adresează companiilor, clusterelor, factorilor de decizie internaționali, precum și părților interesate din cercetarea și inovarea din sectorul maritim, care doresc să coopereze în următoarele domenii:

- construcții navale și reparații navale;

- transport maritim: logistică și porturi;

- transport maritim verde, porturi verzi;

- electronică, comunicații și navigație, sisteme mecanice și auxiliare;

- sporturi nautice, nave de agrement și turism;

- servicii maritime, siguranță și securitate maritimă;

- cercetare, dezvoltare și inovare în domeniul maritim;

- bio-economia maritimă.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid. Participanții vor avea șansa de a se întâlni față în față, pe 7 și 8 iunie 2022, sau online, pe 9 iunie 2022, prin platforma b2match.

Evenimentul este organizat de National Documentation Centre –EEN Hellas în colaborare cu Camera IMM-urilor din Atena, Centrul de Cercetare și Dezvoltare Tehnologică Industrială a Materialelor S.A. și grupul Maritime Industries & Services al Enterprise Europe Network.

Persoanele interesate pot obține mai multe detalii despre eveniment și suport gratuit pentru înscrieri și stabilirea de întâlniri pe platformă de la Centrul Enterprise Europe Network - C.C.I.N.A. Constanța, la următoarele adrese de contact: [email protected], telefon: 0241/550.960, 0734/885.011.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7937 secunde