Astăzi se deschide Salonul Național de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX

447
Astăzi se deschide Salonul Național de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX - tinimtex2-1652117982.jpg

Articole recomandate

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) organizează, în perioada 10 - 15 mai 2022, Salonul Național de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cea mai importantă manifestare expozițională de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Salonul se desfășoară la Complex Aurora, din staţiunea Mamaia, și reunește peste 40 de firme, producători de îmbrăcăminte și încălțăminte din întreaga țară, în număr mare fiind cei din București, Iași, Constanța, urmate de Prahova, Suceava, Mureș, Arad, Botoșani, Roman, Craiova etc.

„Luând în considerare situația actuală, am fost nevoiți să mutăm salonul la Complex Restaurant Aurora, având în vedere faptul că Pavilionul Expozițional a fost transformat în centru de vaccinare. În cadrul TINIMTEX, producătorii, care prezintă colecţii noi și diversificate, au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu/magazine, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă. Colecţiile pentru vara anului 2022, ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean, cât şi sectorului business. Nu ratați această oportunitate de a vizita, în același loc, standurile a peste 40 de expozanți”, au transmis reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

Potrivit organizatorilor, programul de vizitare, în perioada10 - 14 mai, este în intervalul orar 10.00 - 19.00, iar duminică, 15 mai, între orele 10.00 - 16.00. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.403 secunde