Bărbat din maşina căruia se auzeau alarme antiaeriene, amendat cu 3.000 de lei

238
Bărbat din maşina căruia se auzeau alarme antiaeriene, amendat cu 3.000 de lei - politiacapitaleipolitistimasinap-1646494195.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din comuna prahoveană Valea Călugărească din maşina căruia se auzeau alarme antiaeriene a fost amendat de poliţişti cu suma de 3.000 de lei, scrie Agerpres.

Conform datelor comunicate, sâmbătă, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP), poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Valea Călugărească au fost sesizaţi, vineri seară, despre faptul că, dintr-un autoturism care circulă pe raza comunei, se aud alarme antiaeriene.

"În baza sesizării, poliţiştii au efectuat verificări pe raza de competenţă, depistând autoturismul în cauză, fiind condus de un bărbat care asculta muzică cu caracter alarmant, specific situaţiilor de urgenţă, la un nivel ridicat. Cu ocazia legitimării conducătorului auto, acesta a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Valea Călugărească", precizează sursa citată.

Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 61/1991 privind nerespectarea normelor de convieţuire socială şi a ordinii şi liniştii publice.

Surse judiciare au precizat că persoana în cauză a fost amendată cu 3.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5654 secunde