Bărbat extrem de violent a devastat un autobuz în stațiunea Mamaia. Ce spune IPJ Constanța

1345
Bărbat extrem de violent a devastat un autobuz în stațiunea Mamaia. Ce spune IPJ Constanța - drogat-mamaia-1714908468.jpg

Articole de la același autor

Incident periculos înregistrat duminică în stațiunea Mamaia, unde un tânăr dezbrăcat a vandalizat un autobuz, fiind încătușat în cele din urmă de polițiști. Ce a transmis Poliția în legătură cu incidentul.


Potrivit martorilor bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, părea drogat pentru că cei care au fost de față spun că a făcut efectiv o criză.


Reprezentanții IPJ Constanța au precizat că, în acest caz, se fac cerectări pentru distrugere, iar bărbatul implicat în scandal a fost transportat la spital.


„La data de 5 mai a.c., în jurul orei 09.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, în stația unui mijloc de transport în comun, se află o persoană care provoacă scandal.


Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, care ar fi provocat distrugeri unui autobuz, rupând ștergătorul acestuia. Persoana prezenta o leziune în zona capului și a fost transportată de un echipaj medical la spital” se arată în comunicatul IPJ Constanța.


Știrea inițială


Practic, din senin, a dat cu pumnii în geamuri, în scaune, s-a rănit, iar în momentul în care șoferul a reușit să oprească și să îl dea jos, a distrus ștergătoarele și a împroșcat totul cu sânge. „Avea spume la gură, vorbea incoerent. Era probabil drogat, a făcut o criză”, spun martorii șocați ai acestui incident.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5234 secunde