Conflict armat și amenințări într-un imobil din Constanța

247
Conflict armat și amenințări într-un imobil din Constanța - conflict-armat-1714413535.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu câteva zile, mai multe persoane au apelat la ajutorul polițiștilor constănțeni, pentru a interveni la un conflict ce se petrecea într-un imobil de pe aleea Zmeurei, între mai multe persoane.

La fața locului au fost identificate șase persoane, trei bărbați și trei femei.

Potrivit datelor din dosar, alți doi bărbați implicați în conflict au părăsit locul faptei cu un autovehicul, îndreptându-se spre municipiul Medgidia.

Conflictul dintre persoanele aflate în imobil a pornit spontan, după ce au consumat alcool, iar unul dintre bărbații prezenți a fost agresat fizic, fiindu-i provocată o leziune superficială în jurul gâtului, cu un obiect tăietor și înțepător. De asemenea, a mai fost amenințat și un alt bărbat.

Totodată, bărbații care au părăsit locul faptei au fost identificați, la scurt timp, la spitalul din Medgidia.

Toate persoanele care au fost implicate în acest conflict sunt, în prezent, în custodia poliției.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun.

Doi dintre bărbații care au participat la conflict au fost reținuți pentru 24 de ore la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar astăzi, 30 aprilie, vor fi prezentați procurorului de caz, cu propunere legală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5168 secunde