Polițiștii constănțeni se pregătesc de proteste. Ce nemulțumiri au

462
Polițiștii constănțeni se pregătesc de proteste. Ce nemulțumiri au - sediul-ipj-politia-constanta-7-1713970746.jpg

Articole de la același autor

În zilele de 25,26,29 și 30.04.2024, în intervalul orar 14.00-19.00, polițiștii constănțeni vor protesta în fața IPJ Constanța cu privire la modul cum a fost implementat conceptul de reorganizare.


“Respectiv faptul că în acest concept nu au fost materializate nevoile reale ale județului Constanța și nu s-a ținut cont de realitățile din teren în ceea ce înseamnă Portul Constanța, distanța dintre localități și organizarea birourilor sau formațiunilor care au competență teritorială foarte mare”, au transmis într-un comunicat reprezentanții IPJ Constanța.


“Cel mai important aspect, rămâne lipsa resursei umane, care reprezintă un număr redus de polițiști în teren, ce conduce la timpi de reacție crescuți și de aici sunt afectate nevoile cetățeanului, care se reflectă într-o imagine proastă a instituției.


Ati văzut și rezultatul dezastruos al ultimelor încadrări din sursa externă de la această unitate, unde nu Avem nevoie de o poliție sigura, de o poliție profesionistă, care să asigure cetățenilor județului un climat de Ordine și Siguranță Publica eficientă.


La solicitarea lucrătorilor din cadrul IPJ Constanța sindicatele SIDEPOL, EUROPOL și DIAMANTUL organizează protestul și asigură măsurile de ordine”, au mai adăugat reprezentanții polițiștilor constănțeni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5633 secunde