Doi bărbați au fost reținuți după ce au tâlhărit mai mulți vârstnici

210
Doi bărbați au fost reținuți după ce au tâlhărit mai mulți vârstnici - retinuti-pentru-furt-si-talharie-1712598392.jpg

Articole de la același autor

Doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 33 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii Serviciului Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Aceștia sunt bănuiți că ar fi săvârșit două infracțiuni de tâlhărie și una de furt, asupra unor persoane vârstnice, profitând de starea lor de vulnerabilitate și de faptul că locuiau singure.

Astfel, la data de 11 ianuarie, în jurul orei 14:30, inculpații ar fi pătruns în locuința unei femei, de 87 de ani, sub pretextul că i-ar fi adus cadouri din partea unei instituții a statului, și i-ar fi sustras 600 de lei. Cinci zile mai târziu, pe 16 ianuarie, tot la ora 14:30, bărbații ar fi pătruns în locuința unui bărbat, de 82 de ani, spunându-i că doresc să-i vândă anumite bonuri la ofertă, după care l-ar fi deposedat, prin violență, de 3.700 de lei.

Ultima infracțiune a avut loc la data de 25 ianuarie, atunci când ar fi pătruns în locuința unui bărbat, de 87 de ani, spunându-i că doresc să-i vândă anumite bunuri la ofertă, după care l-ar fi deposedat, prin violență, de suma de 5.000 de lei.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, iar la data de 8 aprilie au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8909 secunde