Tâlhărie la Constanța: doi autostopiști au jefuit un șofer

648
Tâlhărie la Constanța: doi autostopiști au jefuit un șofer - talharie-autostop-1712666788.png

Articole de la același autor

Doi tineri au fost reţinuţi pentru tâlhărie calificată. Cei doi făceau autostopul, când au jefuit un șofer care a oprit autoturismul pentru a-i lua.


Incidentul a avut loc în satul Carvăn, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.


Agresiune și furt la autostop


Conform informațiilor furnizate de IPJ Constanța, incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 15:00, atunci când șoferul, în vârstă de 56 de ani, a oprit autoturismul pentru a-i lua la ocazie pe cei doi autostopiști. În momentul opririi, acesta a fost agresat fizic de către cei doi, care ulterior i-au furat suma de aproape 10.000 de lei și șapte pachete de țigări.


„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 15.00, persoana vătămată, un bărbat, de 56 de ani, s-ar fi deplasat la volanul autoturismului proprietate personală pe strada Principală din satul Carvăn. La ieşirea din localitate ar fi oprit vehicul pentru a lua la ocazie un bărbat. În momentul opririi, şoferul ar fi fost agresat fizic de bărbatul respectiv şi de minorul de 16 ani, care l-ar fi obligat să coboare din autoturism. Ulterior, minorul ar fi urcat la volanul autovehiculului şi ar fi părăsit locul faptei, însoţit de cealaltă persoană bănuită de comiterea faptei”, reiese din comunicat.


Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore


Poliția Municipiului Medgidia a reținut pentru 24 de ore un bărbat de 28 de ani și un minor de 16 ani. Urmează să fie prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6114 secunde