Aşa s-a ajuns! Un tânăr a tâlhărit o femeie luându-i sacoşa cu alimente!

185
Aşa s-a ajuns! Un tânăr a tâlhărit o femeie luându-i sacoşa cu alimente! - asa-sa-ajuns-talharie-1709800494.jpg
Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată după ce a agresat o femeie şi i-a luat sacoşa cu alimente, au informat, joi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.


„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că persoana bănuită de comiterea infracţiunii ar fi deposedat şi însuşit, prin folosirea violenţei, de la persoana vătămată, femeie de 66 de ani, din Bârlad, o sacoşă cu produse alimentare, în faţa locuinţei acesteia. Ca urmare a administrării probatoriului, faţă de tânărul cercetat a fost luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Tânărul a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura arestării preventive”, precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.


Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tânărului acuzat de tâlhărie calificată.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6843 secunde