O femeie de 38 de ani este cercetată după ce a furat un portofel dintr-o geantă aflată într-un cabinet stomatologic

232
O femeie de 38 de ani este cercetată după ce a furat un portofel dintr-o geantă aflată într-un cabinet stomatologic - politia41scaled-1705399510.jpg

Articole de la același autor

O femeie de 38 de ani este cercetată de poliţiştii din Dolj, după ce a furat un portofel dintr-o geantă aflată într-un cabinet stomatologic din Craiova. Ea a fost prinsă în scurt timp, iar poliţiştii au recuperat suma de 3.000 de lei şi mai multe carduri bancare, potrivit news.ro


Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, o femeie, de 38 de ani, din comuna Bucovăţ, pentru furt calificat.


“În fapt, în seara zilei de 15 ianuarie, ora 19.25, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 34 de ani, din municipiul Craiova, asistentă în cadrul unui cabinet stomatologic, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns fără drept în incinta cabinetului şi profitând de faptul că în interiorul sălii de aşteptare se afla o geantă de damă, aceasta ar fi sustras un portofel aflat în interiorul genţii. Pe baza semnalementelor oferite şi în urma activităţilor desfăşurate, pe strada Amaradia, poliţiştii au identificat o femeie de 38 de ani, din comuna Bucovăţ, bănuită de comiterea faptei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.


Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra femeii poliţiştii au găsit portofelul furat. În interior se aflau suma de 3.000 de lei, carduri bancare şi documente de identitate, acestea fiind restituite proprietarului.


Femeia urmează să fie prezentată marţi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3695 secunde